Hoe illustreer ik een uniek prentenboek?

Wat onwijs gaaf dat je jouw verhaal tot leven wilt wekken tot een uniek prentenboek! 
Ik ben razend benieuwd naar je ideeën en verhalen, maar eerst vertel ik je graag hoe ik te werk ga.

Koala in boom illustraties
Moeder en kind illustratie

01/ Kennismaken

Via onderstaand contactformulier hoor ik graag wat je wensen zijn voor het prentenboek. Vanuit daar neem ik contact met je op voor een eerste kennismaking. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Ik zal na ons gesprek een offerte opstellen waarin we o.a. vastleggen hoeveel correctierondes er plaatsvinden. Indien je akkoord gaat met de offerte, zal de samenwerking van start gaan. 

02/ Aan de slag

Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag met de eerste schetsen voor het storyboard. Ik zal je per mail de eerste opzet hiervan sturen waar je vervolgens feedback op mag geven. Deze feedback verwerk ik, zodat er een conceptversie van het storyboard ontstaat in kleur. Verder leg ik in deze conceptversie de composities vast. Dit ontvang je per mail en ook hier mag je feedback op geven. Vervolgens ga ik aan de slag met de te illustreren pagina’s. 

Tip: ik kan ook het complete drukwerkbestand met illustratie en tekst voor je verzorgen indien gewenst. 

03/ Jouw unieke prentenboek

De eerste versie van het prentenboek staat! Wauw, kun je je het al voorstellen? Indien er nog correcties moeten plaatsvinden, verwerk ik die.  En na verloop van tijd is het moment daar. Jouw eigen unieke prentenboek!

geboortekaartje | kaarten ontwerpen

Investering

Een prentenboek is altijd een ontwerp op maat. De kosten zijn daarom afhankelijk van de keuze die je maakt. Je kunt hierbij denken aan het aantal geïllustreerde pagina’s, aantal correctierondes en of je het ontwerpen van het daadwerkelijke drukwerk bestand ook wilt uitbesteden.

Na ons contactmoment stuur ik je altijd een vrijblijvende offerte voor jouw prentenboek.

Drukwerk

Naast mijn illustratie kennis heb ik ook een achtergrond in vormgeving. Hierdoor bezit ik tevens de kennis om jouw prentenboek compleet te maken met illustratie en tekst in een drukwerk bestand voor de drukker. Laat me gerust weten wat je wensen zijn. Dit zal ik meenemen in de offerte.

Wat anderen zeggen

“Super leuke set kaarten ontvangen, waar veel persoonlijke aandacht aan is besteed. Heel erg blij mee!!”

Nadieh Vaessen

Wenskaarten uit webshop

“Garcella heeft onze geboortekaartjes ontworpen. Origineel, creatief en ze denkt graag mee. Wij zijn hartstikke blij met haar hulp en het resultaat!”
Remco de Rijck

Geboortekaartjes ontworpen

Ontwerp mijn prentenboek – vraag offerte aan

Wil je graag dat ik voor jou een uniek kinderboek ontwerp? Heel erg leuk!
Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, wil ik je vragen om onderstaande invulvelden in te vullen. Ik streef ernaar om je binnen 3 dagen terug te mailen.

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.

 

X