Ik maak voor jou een sterk

en speels logo 


Ben jij (startende) ondernemer en wil jij jouw bedrijf professioneel op de kaart zetten? Dan maak ik graag voor jou een logo.

 

Herken je dit?

 • Je hebt op dit moment geen logo of een logo zonder persoonlijke kenmerken. Authenticiteit is dus ver te zoeken.
 • Je voelt je nog niet echt serieus genomen door je doelgroep en het hebben van geen of geen authentiek logo staat op dit moment de groei van jouw bedrijf in de weg.
 • Je hebt je strategie en aanbod helder en wilt dit graag visualiseren in een woord- of beeldmerk.

Wat doet een sterk logo voor jouw bedrijf?

Een logo is niet zomaar een woord- of beeldmerk. Het zegt echt iets over jou én je onderneming. Jouw persoonlijke karaktertrekken, lievelingskleuren en/of kernwaarden komen hier dan ook in terug. 

Jouw logo visualiseert jouw bedrijf, visie en missie. En als Grafisch vormgever weet ik als geen ander hoe ik jou daarmee kan helpen. 

Benieuwd naar mijn werkwijze? Scroll dan snel verder.

Logo design

Investering €399,-* | Duur 3-5 weken

Wat krijg je?

 • Online kennismakingsgesprek 
 • Vragenlijst om de uitstraling van jouw logo te bepalen
 • Pinterest moodboard
 • Een gesprek om al het bovenstaande door te spreken
 • 3 concept logo’s
 • 1 definitief logo waarvan 2 correctierondes zijn inbegrepen
 • Sublogo 

Waar heb ik jouw hulp bij nodig?

 • Een moment inplannen voor onze kennismaking
 • Vragenlijst invullen
 • Pinterest inspiratie bord aanvullen
 • Feedback geven op de ontwerpen

* Het maken/aankopen van fonts zijn niet inbegrepen.
** Bij het uitvoeren van meer dan 2 correctierondes reken ik mijn uurtarief t.w.v. €55,-. Dit laat ik je uiteraard tijdig weten.

Werkwijze 

Stap 1
We beginnen met een online kennismakingsgesprek. Zo voelen we beiden of er een klik is en zijn we op de hoogte van elkaars verwachtingen. Na dit gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte.

Stap 2
Na akkoord op de offerte krijg je een digitale vragenlijst toegestuurd waarin ik wat verdiepende vragen stel over jouw bedrijf.  Op basis van jouw antwoorden, maak ik een verborgen Pinterest bord aan waarvoor ik je uitnodig. Dit is handig, zodat je meteen visueel voor ogen hebt welke richting je op wilt gaan met je bedrijf.

Stap 3
Jij kunt nu zelf pinnen wat je mooi vindt en wat volgens jou goed past bij de stijl die je graag wilt uitstralen. Dit hoeven overigens niet alleen logo’s te zijn, maar dit mogen ook bijvoorbeeld kleuren, illustraties en interieurfoto’s zijn.

Stap 4
Telefonisch spreken we het moodboard samen door. We kijken wat je wel en niet mooi vindt en wat goed en minder goed bij jouw bedrijf past. Zo ontdekken we samen het visuele beeld wat je graag wilt uitstralen.

Stap 5
Time to relax! Althans voor jou, want ik ga aan de slag met jouw logo. Tijdens dit proces houd ik je goed op de hoogte van de vorderingen. Zo laat ik je alvast wat previews van een mogelijk ontwerp zien ter goedkeuring en verwerk ik de feedback in de correctierondes.

Stap 6
Yes! Jouw logo ontvang je per mail in de nodige bestandsformaten voor zowel drukwerk als online. 

Wat klanten zeggen over

Cella creaties

“Garcella weet goed wat de behoeftes en wensen zijn van de klant. Je kan goed met haar communiceren en ze is zelf ook heel duidelijk in haar visie. Ze ontwikkelde voor ons bedrijf een nieuw bedrijfslogo en daar zijn we zeer tevreden over!” 
Nico van Herten

Klusservice van Herten

“Garcella heeft diverse opdrachten voor ons startende bedrijf SportMassage Van Dooren te Sittard gerealiseerd. Ze maakte voor ons een logo, visitekaartje, banner en korting coupons.

Garcella werkt heel secuur en foutloos. Daarnaast heeft ze gevoel voor het combineren van diverse kleuren. Onze huisstijl was dan ook meteen een schot in de roos. Ook de kwaliteit van het werk dat ze levert is altijd goed.

Kortom: voor een volgende opdracht komen we zeker weer bij haar terug!”

Petra Balendonck & Nico van Dooren

SportMassage Van Dooren

“Ik vond het best lastig om uit te leggen hoe ik mijn logo graag wilde hebben. Gelukkig begreep Garcella heel goed wat ik bedoelde en was het eerste ontwerp meteen raak!”

Cindy Schoenmakers

Klein gelök

Een sterk logo is de basis, maar er is meer…

Met het logo dat ik voor jou onwerp maak jij mooie start met de professionalisering van jouw bedrijf. Maar wil jij meer?
Wil jij bijvooreeld een website (laten) bouwen, een vsitiekaartje laten maken of een flyer laten ontwerpen voor die ene netwerkborrel die op de planning staat?

Met andere woorden: wil jij liever all-in gaan met jouw huisstijl? Dan kan ik je de complete huisstijl erg aanbevelen. Je ontvangt dan een compleet pakket met een logo, verschillende lettertypes, huisstijlkleuren en meer, zodat jouw website en drukwerk er fantastisch uitzien.

X