Kaartontwerp op maat: Hoe ga ik te werk?

01/ Kennismaken

Per mail of telefoon hoor ik graag wat je wensen zijn voor de kaart. Je kunt hierbij denken aan het formaat, de illustratie(s) en de tekst voor de voor- en achterkant. Heb je zelf nog niet echt specifieke wensen? Dan denk ik graag met je mee en geef ik je genoeg inspiratie, zodat er uiteindelijk een unieke en persoonlijke kaart ontstaat.

02/ Aan de slag

Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag met de eerste schets. Ik zal je per mail de eerste opzet van de kaart sturen waar je vervolgens eenmalig kosteloos feedback op mag geven. Deze feedback verwerk ik, zodat er een conceptversie van de kaart ontstaat. Deze ontvang je per mail en ook hier mag je eenmalig kosteloos feedback op geven.

03/ Jouw persoonlijke kaart

Na eventuele aanpassingen ontvang je een digitale proefdruk* per mail. Is alles naar wens en ga je akkoord met het ontwerp? Dan laat ik het kaartje drukken in de door jouw aangegeven oplage. Wanneer de kaarten zijn gedrukt, stuur ik ze op per post. De levertijd is hiervoor 3-5 werkdagen. 

*Wil je liever een proefdruk per post? Dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Dit is de investering

Een kaartontwerp is altijd een ontwerp op maat. De kosten zijn daarom afhankelijk van de keuze die je maakt. Je kunt hierbij denken aan het formaat, het soort papier en het aantal illustraties voor op de kaart. De prijs voor een kaartontwerp op maat is vanaf €219,-*. Deze prijs is gebaseerd op maximaal twee illustraties, een digitale versie en verzending. Prijzen zijn inclusief 21% btw en er kunnen kosten bijkomen voor extra illustraties en andere kaartformaten. Echter, stuur ik je na ons contactmoment altijd een vrijblijvende offerte voor jouw kaartontwerp op maat.

*De drukkosten en het aantal enveloppen zit niet in de prijs inbegrepen en is afhankelijk van de oplage die je wenst. 

Drukwerk

De kaarten worden standaard gedrukt op 300 grams mat wit papier, maar een specifieke papiersoort is uiteraard mogelijk. Daarnaast hanteer ik een standaard kaartformaat van 13 x 13 cm óf 10,5 x 14,8 cm (A6). Wederom zijn andere formaten mogelijk.

Laat me gerust weten wat je wensen zijn. Dit zal ik meenemen in de offerte.

De levertijd

Voor het kaartontwerp hanteer ik een levertijd van 4 tot 6 weken. Zit er spoed achter? Dan mag je me altijd een mailtje sturen.

Wat klanten zeggen

Prachtige kaarten en snel geleverd dus een aanrader 👌👍
Ed Hart

“Garcella maakt enorm leuke kaarten. De kaarten zijn van mooie kwaliteit, super uniek en heel tof om aan iemand te geven. Kortom, bestellen die kaarten! 😍”

Melissa Vijgen

Super enthousiast over de geleverde kaarten! Heel erg tevreden dus zeker een aanrader.

Tess Rennenberg

NLX International

Enthousiast?

Kun jij niet wachten om jouw persoonlijke kaart/uitnodiging in handen te hebben en te versturen? Ik ook niet. Ik ga dan ook graag voor je aan de slag. Neem gerust contact met me op via het contactformulier en stuur alvast je wensen voor jouw kaartontwerp mee. Op basis van jouw wensen maak ik een vrijblijvende offerte voor je op. Ik streef ernaar binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen. 

X