Kaartontwerp op maat: Hoe ga ik te werk?

Kun jij maar niet tot het ontwerp komen dat je voor ogen hebt met de standaard trouw- en geboortenkaarten customizer?
Dan is een kaartontwerp op maat wellicht iets voor jou.

Ik denk graag met je mee over jouw ontwerp. Samen komen we zeker tot iets moois én unieks.
Scroll snel naar beneden voor voorbeelden en meer informatie over hoe ik te werk ga.

01/ Kennismaken

Via onderstaand contactformulier hoor ik graag wat je wensen zijn voor de kaart. Je kunt hierbij denken aan het formaat, de illustratie(s) en de tekst voor de voor- en achterkant. Heb je zelf nog niet echt specifieke wensen? Dan denk ik graag met je mee en geef ik je genoeg inspiratie, zodat er uiteindelijk een unieke en persoonlijke kaart ontstaat.

02/ Aan de slag

Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag met de eerste schets. Ik zal je per mail de eerste opzet van de kaart sturen waar je vervolgens eenmalig kosteloos feedback op mag geven. Deze feedback verwerk ik, zodat er een conceptversie van de kaart ontstaat. Deze ontvang je per mail en ook hier mag je eenmalig kosteloos feedback op geven.

03/ Jouw persoonlijke kaart

Na eventuele aanpassingen ontvang je een digitale proefdruk per mail. Is alles naar wens en ga je akkoord met het ontwerp? Dan laat ik het kaartje drukken in de door jouw aangegeven oplage. Wanneer de kaarten zijn gedrukt, stuur ik ze op per post. De levertijd is hiervoor 5 werkdagen. Het ontwerp bij een eigen gekozen drukker laten afdrukken is uiteraard ook mogelijk. 

geboortekaartje | kaarten ontwerpen

Investering

Een kaartontwerp is altijd een ontwerp op maat. De kosten zijn daarom afhankelijk van de keuze die je maakt. Je kunt hierbij denken aan het formaat, het soort papier en het aantal illustraties voor op de kaart. De prijs voor een kaartontwerp op maat start vanaf €170,-*. De prijs voor een kaartontwerp op maat inclusief portret start vanaf €250,-*. Prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief (maximaal 100) standaard enveloppen. De drukkosten zijn niet in de prijs inbegrepen. Het is ook mogelijk om zelf het drukwerk te regelen. Na ons contactmoment stuur ik je altijd een vrijblijvende offerte voor jouw kaartontwerp op maat.

Drukwerk

De kaarten worden standaard gedrukt op 300 grams mat wit papier, maar een specifieke papiersoort is uiteraard mogelijk. Daarnaast hanteer ik een standaard kaartformaat van 13 x 13 cm óf 10,5 x 14,8 cm (A6). Wederom zijn andere formaten mogelijk. Laat me gerust weten wat je wensen zijn voor het formaat, papiersoort en envelop. Dit zal ik meenemen in de offerte.

Wat anderen zeggen

“Voor de tweede keer een kaartje laten ontwerpen. De eerste keer een verhuiskaartje en nu een geboortekaartje. Garcella communiceert duidelijk en in samenwerking. Ze weet wensen super te vertalen in beeld. We krijgen dan ook veel leuke reacties op ons kaartje”

Ellen Lucassen

Geboortekaartje

“Wij hebben onze trouwkaart laten ontwerpen door Garcella. Ze denkt graag en goed met je mee en het resultaat is precies wat we zochten zonder dat we wisten wat we precies wilden.
Wij zijn ontzettend tevreden en raden haar dan ook zeker aan.”
Anika Nijsen

Trouwkaart

Ontwerp mijn kaartje – vraag offerte aan

Wil je graag dat ik voor jou een uniek handgemaakt kaartje ontwerp voor een speciaal moment? Leuk! 
Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, wil ik je vragen om onderstaande invulvelden in te vullen. Ik streef ernaar om je binnen 3 dagen terug te mailen.

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.

 

X