Illustraties op maat. Hoe werk ik?

Koala in boom illustraties
Moeder en kind illustratie

01/ Kennismaken

Via onderstaand contactformulier hoor ik graag wat je wensen zijn voor de illustraties op maat en of het om particuliere of zakelijke illustraties gaat.

Zodra ik jouw formulier ontvang, neem ik contact met je op voor wat meer uitleg en/of opdrachtomgschrijving. Ik zal na ons contact momentje een offerte opstellen. Indien je akkoord gaat met de offerte, zal de samenwerking van start gaan. 

02/ Aan de slag

Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag met de eerste schetsen. Ik zal je per mail de eerste opzet hiervan sturen waar je vervolgens feedback op mag geven. Deze feedback verwerk ik, zodat er een conceptversie van de illustratie ontstaat. Ook hier kun je weer feedback op geven. Vervolgens ga ik aan de slag met de definitieve illustratie.

Tip: ik heb ook vormgevingskennis. Indien nodig kun je de vormgeving (van bijvoorbeeld een boek) door mij laten uitvoeren. 

03/ Jouw illustraties op maat

De illustraties zijn af! Je ontvangt per mail een licentieovereenkomst waarin staat hoe en waarvoor je de illustraties mag gebruiken. Dit stemmen we uiteraard van tevoren samen af.

Wat anderen zeggen

“Garcella heeft onze trouwkaarten ontworpen. We zijn heel blij met hoe de kaartjes zijn geworden, en hebben de tekening ook als portret nog laten printen omdat we de tekening zo leuk vonden.”

Iris Hanssen

Trouwkaart

“Garcella heeft onze geboortekaartjes ontworpen. Origineel, creatief en ze denkt graag mee. Wij zijn hartstikke blij met haar hulp en het resultaat!”
Remco de Rijck

Geboortekaartjes ontworpen

Illustraties op maat – vraag offerte aan

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, wil ik je vragen om onderstaande invulvelden in te vullen. Ik streef ernaar om je binnen 3 dagen terug te mailen.

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.

 

X