Wil jij een flyer, visitekaartje of ander drukwerk laten maken?

Heb jij al een huisstijl en wil je deze graag gebruiken voor drukwerk of een digitale weergave? Dan zit je hier goed, want als Grafisch vormgever ontwerp ik voor jou moeiteloos converterend drukwerk.

Welk grafisch ontwerp wil jij laten maken?

Heb je een nieuw aanbod gelanceerd waar een e-book voor moet worden ontworpen? Wil je je klanten verrassen met een persoonlijke ansichtkaart of heb je behoefte aan meer illustraties/iconen die jouw product of dienst goed visualiseren? Lees hieronder hoe ik je hiermee kan helpen.

Ik maak voor jou een originele flyer, visitekaartje, e-book en meer

Heb jij behoefte aan drukwerk en/of digitale uitingen, zoals het laten maken van illustraties/iconen, e-book, cadeaukaart, flyer en/of visitekaartje? Of heb je zelf een tof idee? Dan denk ik daar natuurlijk graag met je over mee.

Wil jij bijvoorbeeld een event aankondigen middels een flyer? Of wil je jouw kennis delen in een e-book? Dan is een mooie vormgeving natuurlijk een must ;).

Nadat ik jouw huidige logo, huisstijlkleuren en typografie heb ontvangen, ga ik direct aan de slag. Ook als ik jouw huisstijl niet heb ontworpen.

Heb jij nog geen huisstijl?

Of ben je niet tevreden over je huidige huisstijl? Kijk dan eens bij mijn aanbod: complete huisstijl.

Wat klanten zeggen

“Garcella heeft samen met mij gewerkt aan mijn vierde boek voor mijn webshop! Super fijne samenwerking, snel contact en ze houdt goed rekening met je deadlines. Zoek je dus meer dan alleen een designer, maar ook een fijne samenwerking, dan moet je zeker bij Garcella zijn!”
Lotte Daalman

Sammiess

“Garcella heeft diverse opdrachten voor ons startende bedrijf SportMassage Van Dooren te Sittard gerealiseerd. Ze maakte voor ons een logo, visitekaartje, banner en korting coupons.

Garcella werkt heel secuur en foutloos. Daarnaast heeft ze gevoel voor het combineren van diverse kleuren. Onze huisstijl was dan ook meteen een schot in de roos. Ook de kwaliteit van het werk dat ze levert is altijd goed.

Kortom: voor een volgende opdracht komen we zeker weer bij haar terug!”

Petra Balendonck & Nico van Dooren

SportMassage Van Dooren

“Ik vond het best lastig om uit te leggen hoe ik mijn logo graag wilde hebben. Gelukkig begreep Garcella heel goed wat ik bedoelde en was het eerste ontwerp meteen raak!”

Cindy Schoenmakers

Klein gelök

Huisstijl aanvulling

Investering en duur zijn afhankelijk van keuze

Ben jij klaar om echt die connectie aan te gaan met jouw klant? Is jouw huidige klantbeleving nu nog niet zo sterk? En wil jij niets liever dan dat jouw huidige huisstijl wordt toegepast in jouw hele klantbeleving, zodat jij jouw aanbod naar een hoger niveau tilt? Dan gaan we hier samen mee aan de slag. Let’s go!

Waar heb jij behoefte aan?

Je kiest de aanvulling die jij nodig hebt uit onderstaande lijst. Wil jij graag iets anders? Stuur me dan gerust een mailtje

  • Illustraties/iconen 
  • E-book ontwerp
  • Flyer
  • Brochure of magazine
  • Ansichtkaarten
  • Cadeaukaarten
  • Menukaart
  • Prijslijst
  • Poster
  • Facebook en/of LinkedIn omslagfoto in jouw huisstijl

  Op alle bovenstaande ontwerpen ontvang je 2 correctierondes tenzij anders aangegeven in de offerte.

  Daarnaast vind ik het belangrijk dat we altijd eerst even kort kennismaken en de opdracht bespreken voordat ik aan de slag ga met het design. Daarom zit ook in dit pakket een kennismakingsgesprek inbegrepen.

  Waar heb ik jouw hulp bij nodig?

  • Een moment inplannen voor onze kennismaking
  • Pinterest inspiratie bord aanvullen
  • Indien van toepassing: tekst, beeld en huisstijl aanleveren
  • Feedback geven op de ontwerpen

  Werkwijze 

  Stap 1
  We beginnen met een online kennismakingsgesprek. Zo voelen we beiden of er een klik is en zijn we op de hoogte van elkaars verwachtingen. Na dit gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte.

  Stap 2
  Na akkoord op de offerte maak ik een verborgen Pinterest bord aan waarvoor ik je uitnodig. Dit is handig, zodat je meteen visueel voor ogen hebt welke richting je op wilt gaan met je bedrijf.

  Stap 3
  Jij kunt nu zelf pinnen wat je mooi vindt en wat volgens jou goed past bij de stijl die je graag wilt uitstralen.

  Stap 4
  Telefonisch spreken we het moodboard samen door. We kijken wat je wel en niet mooi vindt en wat goed en minder goed bij jouw bedrijf past. Zo ontdekken we samen het visuele beeld dat je graag wilt uitstralen.

  Stap 5
  Time to relax! Althans voor jou, want ik ga aan de slag met jouw ontwerp. Tijdens dit proces houd ik je goed op de hoogte van de vorderingen. Zo laat ik je alvast wat previews van de ontwerpen zien ter goedkeuring en verwerk ik de feedback in de correctierondes.

  Stap 6
  Het ontwerp is definitief. Je ontvang alle bestanden die je nodig hebt voor zowel drukwerk als online.

  Zijn we een match?

  Om de opdracht succesvol af te kunnen ronden, vind ik het belangrijk dat wij een match zijn en dat we de connectie voelen met elkaar. In het ontwerpproces komt de samenwerking namelijk van beide kanten. Dus past mijn werk goed bij de stijl die jij voor ogen hebt? Respecteer jij mijn werkwijze en tarieven en wil jij de stap zetten om ‘samen’ een sterk ontwerp te realiseren? Dan zijn wij zeker een match!

  X