Grafisch Ontwerp met een speels en kleurrijk tintje

 

Webshop ready pakket

Ben jij net gestart met jouw onderneming? En wil jij meteen goed van start gaan met een mooie, opvallende huisstijl en de essentiële drukwerken, zoals onder andere een visitekaartje en cadeaubon? Of heb je nog geen idee wat je qua branded drukwerk moet aanschaffen? Dan raad ik je het webshop ready pakket aan.

Webshop promotie pakket

Wil je je graag verdiepen in de markten en beurzen waar jij jouw producten kunt promoten? En wil je juist opvallen in plaats van wegvallen tussen al die kraampjes? Dan raad ik je het webshop promotie pakket aan.

Branded drukwerk

Ben jij al in het bezit van een huisstijl waar je trots op bent, maar mis je nog wat drukwerk binnen jouw onderneming? Of wil je graag zelf een pakket samenstellen? Dat kan!

Werkwijze

Stap 1: Intake

We starten met een intake gesprek waarin we uitgebreid gaan achterhalen wat jou drijft binnen jouw onderneming en wat voor soort ondernemer je bent. Ik leid het gesprek a.d.h.v. een uitgebreide vragenlijst en help je op weg wanneer je even vastloopt en denk met je mee over het fundament van jouw onderneming. Aan het einde van ons intake gesprek heb ik een goed beeld van jou en je onderneming. Dit gaat de basis zijn voor de ontwerpen.

Stap 2: Moodboard

Voordat ik start met ontwerpen, maak ik een moodboard voor de juiste look & feel. In het moodboard vind je een eerste aanzet voor het kleurenpalet dat de basis gaat zijn voor jouw huisstijl. Daarnaast leg ik de kernwoorden vast die centraal staan in het ontwerp.

Stap 3: Ontwerp logo

Yes! De ontwerpfase gaat van start. Tijdens deze fase bespreken we de logo voorstellen en verwerk ik stap voor stap de feedback. Jouw huisstijl komt nu echt in zicht!

Stap 4: Branded drukwerk

Ik ga aan de slag met de besproken ontwerpen om jouw klantbeleving te professionaliseren. Denk aan visitekaartjes, thank you cards en promotiemateriaal.

Stap 5: Implementatie

Je ontvangt van mij alle bestanden voor druk en web, zodat je de ontwerpen meteen kunt laten drukken bij een drukker naar keuze. Heb je hier hulp bij nodig? Dan maak ik je graag wegwijs.

Mag ik jouw sterke klantbeleving ontwerpen?

Geef jouw dienst/product online

een waardig podium!

Soms krijg ik de vraag of ik ook websites/webshops ontwerp. Dat doe ik helaas niet. Maar ik werk wel samen met Jeanine van Grow Webdesign. Jeanine is namelijk een steengoede webdesigner die haar taak vrij serieus neemt. Ze maakt complete, mooie websites en webshops die ook nog eens goed converteren. 😉 Wel zo belangrijk.

Jeanine en ik kennen elkaar via een online netwerkevent. Ik maakte voor haar een speels logo, visitekaartje en flyer. De samenwerking was uiteindelijk zo goed bevallen dat we hebben besloten om een samenwerking aan te gaan.

Hoe werkt dat dan?

Heel simpel. Jeanine maakt alle websites/webshops en ik maak alle grafische uitingen die via haar of mijn klantenkring binnenkomen.

Wanneer je naast een grafisch ontwerp ook besluit om een website/webshop af te nemen, verloopt de overkoepelende communicatie via Jeanine. Van haar ontvang je dus een offerte en als je akkoord gaat een factuur.

Mocht je vragen hebben tijdens het project, dan is Jeanine je contactpersoon. Onderling bespreken Jeanine en ik wel de actiepunten, zodat alles netjes wordt opgepakt. Jij en ik hebben uiteraard wel persoonlijk contact wat betreft de grafische opdracht. Maar zo heb jij als klant voor je overige vragen één contactpersoon.

Wil je graag meer informatie? Klik dan op onderstaande button. Je wordt dan direct doorverwezen naar het contactformulier van Jeanine.

X