Ik ben jouw Grafisch vormgever voor het ontwerpen van een complete huisstijl

Jij wilt graag het complete plaatje: van logo tot illustraties en van lettertypes tot huisstijlkleuren. Jij wilt online groeien en daar hoort een sterke en uitgebreide huisstijl bij.

Hoe pak ik dit aan?

Ik ontwikkel samen met jou een complete huisstijl die jouw persoonlijke karaktertrekken op een visuele manier terug laat komen. Ik maak voor jou o.a. een logo en ik stel bijbehorende typografie en huisstijlkleuren voor je samen. Zo ga je meteen goed van start!

Wil jij graag ook een flyer of visitekaartje laten maken? Dat komt goed uit, want dat zit bij dit pakket inbegrepen. 

Tevens ontvang je van mij de brandsheet (huisstijl overzicht), zodat je precies weet welke lettertypes en kleuren je kunt toepassen binnen jouw branding.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze en wat je precies ontvangt na afloop? Scroll dan zeker naar beneden.

 

Wat klanten zeggen over Cella Creaties

“Ik was niet meer tevreden met mijn huisstijl, dus wilde ik graag iets wat meer bij mij zou passen. Garcella is onwijs creatief en heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen. Ze is prettig om mee te werken en heeft duidelijk plezier in haar werk. Ik ben heel blij met het resultaat, het past helemaal bij mij en mijn onderneming. Heel veel zin om met mijn nieuwe huisstijl te shinen!”

Lenka de Hoogh

Lenka de Hoogh photography

“Garcella heeft diverse opdrachten voor ons startende bedrijf SportMassage Van Dooren te Sittard gerealiseerd. Ze maakte voor ons een logo, visitekaartje, banner en korting coupons.

Garcella werkt heel secuur en foutloos. Daarnaast heeft ze gevoel voor het combineren van diverse kleuren. Onze huisstijl was dan ook meteen een schot in de roos. Ook de kwaliteit van het werk dat ze levert is altijd goed.

Kortom: voor een volgende opdracht komen we zeker weer bij haar terug!”

Petra Balendonck & Nico van Dooren

SportMassage Van Dooren

“Ik vond het best lastig om uit te leggen hoe ik mijn logo graag wilde hebben. Gelukkig begreep Garcella heel goed wat ik bedoelde en was het eerste ontwerp meteen raak!”

Cindy Schoenmakers

Klein gelök

Complete huisstijl 

Investering €899,-* | Duur 6-8 weken

Jij en je onderneming zijn klaar om te groeien. Niet alleen strategisch, maar ook visueel en daar hoort een authentieke huisstijl bij. Ik ontwerp samen met jou een complete huisstijl die jouw persoonlijke karaktertrekken op een visuele manier terug laten komen. Je blijft op die manier dicht bij jezelf waardoor je herkenbaarheid creëert en echt die connectie maakt met jouw potentiële klant.

Wat krijg je?

 • Online kennismakingsgesprek 
 • Vragenlijst om de uitstraling van je bedrijf te bepalen
 • Pinterest moodboard
 • Een gesprek om al het bovenstaande door te spreken
 • Kleurenpalet
 • 2 concept logo’s
 • 1 definitief logo en sublogo 
 • Maximaal 3 correctierondes
 • Passende typografie
 • Een digitaal brandbook waar je alle elementen, zoals het logo, huisstijlkleuren en typografie in terugvindt.

Waar heb ik jouw hulp bij nodig?

 • Een moment inplannen voor onze kennismaking
 • Vragenlijst invullen
 • Pinterest inspiratie bord aanvullen
 • Feedback geven op de ontwerpen

* Het maken/aankopen van fonts zijn niet inbegrepen.
** Bij het uitvoeren van meer dan 3 correctierondes kan ik extra kosten in rekening brengen. Dit laat ik je tijdig weten.

Werkwijze 

Stap 1
We beginnen met een online kennismakingsgesprek. Zo voelen we beiden of er een klik is en zijn we op de hoogte van elkaars verwachtingen. Na dit gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte.

Stap 2
Na akkoord op de offerte krijg je een digitale vragenlijst toegestuurd waarin ik wat verdiepende vragen stel over jouw bedrijf. Op basis van jouw antwoorden, maak ik een verborgen Pinterest bord aan waarvoor ik je uitnodig. Dit is handig, zodat je meteen visueel voor ogen hebt welke richting je op wilt gaan met je bedrijf.

Stap 3
Jij kunt nu zelf pinnen wat je mooi vindt en wat volgens jou goed past bij de stijl die je graag wilt uitstralen. Dit hoeven overigens niet alleen logo’s te zijn, maar dit mogen ook bijvoorbeeld kleuren, illustraties en interieurfoto’s zijn.

Stap 4
Telefonisch of via beeldbellen spreken we het moodboard samen door. We bespreken wat je wel en niet mooi vindt en wat goed en minder goed bij jouw bedrijf past. Zo ontdekken we samen het visuele beeld dat je graag wilt uitstralen.

Stap 5
Time to relax! Althans voor jou, want ik ga aan de slag met jouw nieuwe huisstijl. Tijdens dit proces houd ik je goed op de hoogte van de vorderingen. Zo laat ik je alvast wat previews van een mogelijk ontwerp zien ter goedkeuring en verwerk ik de feedback in de correctierondes.

Stap 6
Yes! Jouw gehele huisstijl vind je terug in het brandbook. Hier vind je het definitieve logo, sublogo, kleurenpalet, typografie en voorbeelden in de vorm van mock-ups. Daarnaast ontvang je alle bestanden die je nodig hebt voor zowel drukwerk als online.

Zijn we een match?

Om de opdracht succesvol af te kunnen ronden, vind ik het belangrijk dat wij een match zijn en dat we de connectie voelen met elkaar. In het ontwerpproces komt de samenwerking namelijk van beide kanten. Dus past mijn werk goed bij de stijl die jij voor ogen hebt? Respecteer jij mijn werkwijze en tarieven en wil jij de stap zetten om ‘samen’ een sterk ontwerp te realiseren? Dan zijn wij zeker een match!

X