Portret illustratie

Vind jij mijn illustratiestijl te gek? Wil jij een cartoon versie van jezelf of met meerdere personen laten ontwerpen? Of ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Iets wat bijna niemand anders heeft? Dan is een portret illustratie een onvergetelijk en persoonlijk cadeau (voor jezelf).

Werkwijze

Bestel jouw portret in de webshop. Vervolgens zal ik je per mail vragen naar foto’s van de personen die op het portret moeten komen. Ik ontvang het liefst 2 foto’s per persoon in kleur. Let op: ik houd de kleding aan van de foto. Houd hier rekening mee.

Vervolgens ga ik aan de slag en ontvang je binnen 2 weken de eerste versie. Niet helemaal tevreden? Je mag kleine wijzigingen doorgeven die ik eenmalig kosteloos voor je doorvoer. Voor grote wijzingen reken ik mijn uurtarief van €55,-. 

Ben jij helemaal tevreden? Dan ontvang je het portret digitaal in je mailbox op 21 x 30 cm.

Prijs

De prijs is afhankelijk van het aantal personen, maar varieert tussen €49,- en €109,- met een maximum van 5 personen.

In de webshop kun je het aantal personen kiezen (1-5 personen). Mocht je graag meer personen, dieren en/of voorwerpen geïllustreerd willen hebben? Neem dan even contact met mij op via mijn contactformulier.

Geef graag zo duidelijk mogelijk aan wat en wie je graag geïllustreerd wilt hebben. Dan stuur ik je een vrijblijvende een offerte toe.

Rechten

Je ontvangt het portret digitaal wat betekent dat je dit voor privé doeleinden mag gebruiken. Print de illustratie uit en doe er een mooie lijst omheen of stel hem als achtergrond in op je telefoon. Dat mag.

Wil je de illustratie graag gebruiken voor drukwerk, zoals een geboortekaartje of trouwkaart, dan zijn hier kosten aan verbonden.

Ook voor commerciële doeleinden gelden andere tarieven en zou ik je willen vragen vooraf contact op te nemen.

Wil je meer informatie? Stuur me gerust een mailtje.

Wil jij graag een portret illustratie?

X